Két új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma egy fővel, 589-re emelkedett.
Blogolj!
2020.06.07.
Az emberek mindig is szerették furcsa, vagy éppen kifejezetten ronda állatokat, legalábbis amióta kiváló kikapcsolódást nyújtanak a róluk készült képek mindenképp.
Címkék: fotó, Grumpy Cat, macska
2020.06.07.
Rendőrségi eljárás indult egy söjtöri méhész ellen, mert a kaptárai közelében élő, fokozottan védett gyurgyalagok fészkeit eldugaszolta a madarak elől.
2020.06.06.
Igen népszerű volt a gemenci feketególya-család élő közvetítése a neten, de mivel életveszélybe kerültek a fókák, leállították a felvételeket.
Címkék: fekete gólya
2020.06.05.
Nem mindennapi kalandban lehetett része Fagyinak, annak a tengerimalacnak, akit egy égő társasházból mentettek a tűzoltók Budapesten.
2020.06.04.
Szomorú képeket tett közzé az essexi rendőrség: egy tizenkét méteres barázdásbálna teste fekszik a hátán élettelenül a dél-kelet-angliai megyében található Clacton-on-Sea partjának közelében.
Címkék: bálna
2020.06.02.
A Proceeding of the National Academy of Sciences szaklap kétségbeejtő dolgokat közölt nemrég a veszélybe került állatfajokról. Azt írják, hogy az úgynevezett hatodik kihalási hullám felgyorsult, ami a civilizáció összeomlásához vezet.
2020.06.01.
Kicsit bizarr ötlete támadt egy mexikói állatkert dolgozóinak, amikor a kis pumák nevéről kellett dönteni.
Címkék: Mexikó, puma
2020.05.31.
A Szentendre melletti Kőhegyhez sokan járnak ki kutyát sétáltatni vagy egyszerűen csak kirándulni, de arra még nem volt példa korábban, hogy bárkire is vaddisznó támadt volna ezen a helyen.
Címkék: kutya, vaddisznó
2020.05.29.
Elég érdekes élményben lehetett része annak az indiai ápolónak, akit egy csapat majom megtámadott, a komisz állatok ráadásul még négy, koronavírusos beteg vérmintáját is elcsenték.
Címkék: koronavírus, majom
2020.05.26.
Nem mindennapi látványban lehetett részük azoknak, akik egy Pest megyei gyurgyalagtelep közelében voltak, ugyanis először bukkant fel Magyarországon zöld gyurgyalag.

Ezeket a cikkeket olvastad már?