Két új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma egy fővel, 589-re emelkedett.
Blogolj!

Agyrém: hattyú rugdosást rendezett az egybites brit tinilány


A madarak segítségére érkező férfi a csatornában végezte.

Az a gyönyörű ebben a csudamodern, ultraliberális, mindent és mindenkit elfogadó világban, hogy a deviancia is képes normává "nemesülni". Az Instagram-bálványokon felcseperedő, az "erősebb kutya baszik-mentalitás" csecsén szoptatott huszonegyedik századi gyerkőcök prototípusának nem számít az egón túl semmi, a rombolás természetes az erőfitogtatás jegyében.

Az általánosítást elkerülendő, meg kell jegyeznem, természetesen mint mindig és mindenhol, a zérófelelősség-generáció tagjai között is akadnak szabályt erősítő kivételek, de ezeket a személyeket nem a londoni Limehouse negyedben csámborgó kamasz csoportosulás tagjai között találjuk meg, akik a minap egy hattyúpáron kívánták levezetni fölös energiáikat.

Ahogy azt majd a Twitterre felkerült mozgóképek is tanúsítják, egy, a csoportból kiváló alfanőstény úgy igyekezett a hasonló intelligencia hányadoson tengődő egybites társainak szellemi és mentális fogyatékosságát demonstrálni, hogy egy csatorna partján kikötő csónak mellett a vízhez közel ereszkedve megpróbálta egy-két Chuck Norris pörgő-forgó láblendítéssel agyon rúgni a békére vágyó madarakat.

A számonkérés, egy arra tévedő állatbarát flótás személyében érkezett, aki bár csupán igyekezett volna jobb belátásra bírni az eszét vesztett utcai vagányokat, nem úszta meg szárazon: az egybites alfanőstény egyketted bites szívszereleme, sunyiból támadva a vízbe lökte a hattyúpárt védelmére kelő férfit.

A gyalázatos eseményeket felgöngyölítő brit Metro című lapnak nyilatkozó Andy Cox főfelügyelő a felvétel láttán úgy fogalmazott, az állatok irányában mutatott kegyetlenség általában erőszakos személyiséget jelez, de azért ezt a faragatlanság és a zsigerből fakadó tiszteletlenség számlájára is felírnám.


Nagy-Britanniában az elmúlt időszakban a hattyú-populáció valamivel, valamiért különösen kivívta a deviáns brit tinédzserek gyűlöletét, ugyanis nemrég Boltonban egy hattyúmama fészkét dobálták meg kövekkel, úgy, hogy három tojását is összetörték, aminek következtében az anyag madárnak megszakadt a szíve bánatában és belepusztult az orv támadásba.

Az is lehet, hogy nem is a madarakkal van a baj? A kérdés persze költői, a választ mind tudjuk.
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/97026/pics/lead_800x600.png
állatkínzás,hattyú
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?