Két új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma egy fővel, 589-re emelkedett.
Blogolj!

Egy pitbull minden lépését óvja a vak csirke barátjának


Egyszerre megható és baromi jópofa barátság szövődött egy vagy csirke és egy pitbull között, akik közül utóbbi minden lépését óvja vak cimborájának.

Perit, a csirkét pár naposan korában vette magához egy szerető család, majd amikor hat hónapos volt egy komoly fertőzés megtámadta a szemét, sajnos hiába próbálkoztak több állatorvos sem tudta megmenteni az állat látását.

A család ezután mindent megtett, hogy Peri még így is valamennyire teljes életet tudjon élni, így haverkodott össze legjobb barátjával, Tajjal, a pitbullal. A család szerint a kutyus egyből megérezte, hogy Peri bajba került, és azonnal a segítségére sietett. Együtt aludtak, napoztak. Ez egészen addig így ment, amíg Taj 2018-ban el nem pusztult.

Peri ezután olyan vigasztalhatatlan volt, hogy a család úgy döntött, hogy muszáj mellé egy új barátot találniuk, aminek az lett a vége, hogy örökbe fogadtak egy másik pitbullt, a kis Gracie-t. A család sem hitt a szemének, amikor láttak, hogy még szorosabb barátság alakult ki Peri és az új családtag között, mint az elvesztett bajtárs között.

Gracie teljesen kiszolgálja a kis barátját, mindenhova követi és még a játékait is utána viszi, hogy Peri ne legyen egyedül.

(Fotók: thedodo.com)

https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/91215/pics/lead_800x600.jpg
barátság,csirke,kutya,pitbull
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?