Blogolj!

Vége a vadállatokkal való bulizásnak Hollywoodban


Most jutott el a fejesek agyáig, hogy talán nem kéne olyan egzotikus állatokkal feldobni a hollywoodi bulikat, mint mondjuk a zsiráfok, tigrisek vagy éppen elefántok. Merthogy egészen eddig ez tök megszokott volt az álomgyárban.

Na, ennek vetett most véget a Los Angeles-i képviselők a napokban elfogadtak egy törvényt, amely betiltja a vadállatok szórakoztató célú felhasználását. A rendelet egyik fő támogatója, David Ryu Los Angeles-i képviselő ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a megdöbbentő szokással ő maga négy évvel ezelőtt  találkozott, amikor is a saját szemével látta, hogy egy zsiráfborjút és egy elefántot visznek egy hollywoodi partira.

A képviselő - más, kicsit is normálisan gondolkodó emberekkel együtt - úgy véli, hogy az egzotikus állatok szórakoztatásra használása elfogadhatatlan, épp ezért véget kell vetni ennek a gyakorlatnak.

Mivel ez a város értékrendjével sem összeegyeztethető, a képviselők titkos szavazással a tiltás mellett döntöttek. A rendelkezést még a polgármesternek is el kell fogadnia.

Ha életbe lép a tervezet, akkor a későbbiekben már nem lehet a partikon vagy más élő szórakoztató rendezvényen vadállatokat és egzotikus állatokat felvonultatni. Emellett megtiltják a vad- és egzotikus állatokon a szórakoztató célú lovaglást is.

(Borító: David McNew - Getty Images)

Címkék: buli, Hollywood, vadállat
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/90689/pics/lead_800x600.jpg
buli,Hollywood,vadállat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?