Két új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma egy fővel, 589-re emelkedett.
Blogolj!

Legóból készült kerekes kocsit kapott egy rokkant kutyus


Gracie kiskutya sorsa elég szomorúan indult: miután mellső lábak nélkül született gazdái kitették őt az utcára, ahol végül egy állatorvos talált rá betegen és férgesen. Szerencsére mostanra már már egy új és szerető gazdi gondoskodik róla.

A kutyusnak végül az örökbe fogadó család 12 éves kisfia, Dylan segített, hogy egy teljesebb életet élhessen, miután kapott tőle egy kerekes kocsit legókból építve. Igen. Legóból. Természetesen léteznek már kerekesszékek, -kocsik lábukat vesztett kutyák számára is, azonban Gracie azokhoz még túl gyenge volt.

Ezért döntött úgy Dylan, hogy saját maga készít egy sokkal menőbb, na meg persze könnyebb kerekes kocsit az új családtagnak, amiért a kutyus végtelenül hálás is volt. Igaz ugyan, hogy beletelt neki némi időbe, mire teljesen megszokta a Legó-járgányt, mára azonban már ugyan olyan boldogan szaladgál, mint egészséges társai. Dylan szerkezetének másik nagy előnye a könnyűsége mellett az volt, hogy bármikor lehetett rajta alakítana, így ha Gracie nőtt vagy erősödött egyből hozzá is tudták igazítani.

Végül pedig, mikor a kutyus már teljesen jól volt kapott egy igazi kerekesszéket is, amit már könnyedén tud használni, hála a kis Dylannek.

(Forrás és Fotók: boredpanda.com)

https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/90108/pics/lead_800x600.jpg
kutya,örökbefogadás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?