Blogolj!

Nyestmentés dobta fel a Miskolci Nemzeti Színház előadását


Illusztráció

Bár fennakadást nem okozott, egy időre mégis egy kalandor nyest lett a szombati előadás egyik főszereplője.

Történt ugyanis, hogy egy nyest a padlásról egyenesen a nézőkre esett az Üvöltő szelek című darab előadás közben – írta a borsod24.com. A nézők viszont nagyon profik lehettek, vagy egyszerűen a nyest volt visszafogott, ugyanis állítólag a fellépők észre sem vették, hogy mi  is történt a nézőtéren:

Nagyon büszkék vagyunk a nézőinkre, mert nem alakult ki pánikhangulat. Olyannyira, hogy a fellépők is csak az előadás végén értesültek a kis közjátékról. Ráadásul a közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek munkatársainknak minél gyorsabban kézre keríteni a betolakodót, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtünk. Ezúton is köszönjük nézőink megértését. Természetesen átvizsgáljuk az egész padlást, hogy a későbbiekben ne kerülhessen sor hasonló malőrre 

- közölte a színház egyik munkatársa.

A közösségi oldalakon később megjelent egy újabb hír, miszerint a közelben lévő mélygarázs parkolóőre egy rossz állapotban lévő nyestet talált, akihez a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívta ki segítségül. El is vitték az állatot, amiről videó is készült, ám mint később kiderült, sajnos az állat később sajnos elpusztult.

Címkék: mentés, nyest
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/89364/pics/lead_800x600.jpg
mentés,nyest
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?