Két új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma egy fővel, 589-re emelkedett.
Blogolj!

Végre otthonra lelt Jubilee, az ijedt tekintetű husky


Már egy ideje téma volt az internet népének körében az az állandóan riadtnak tűnő husky, akit senki nem akart örökbe fogadni jellegzetes külseje miatt, most azonban végre ő is szerető gazdira talált.

A négyéves Jubilee szemhéjainak egy deformitása miatt tűnik úgy, mintha mindig ijedt lenne. Miután a tenyésztő nem tudta eladni az kutyust, 2018-ban beadta egy állatmenhelyre New Jersey-ben. Jubilee azóta arra várt, hogy valaki befogadja, azonban senki sem akarta hazavinni.

Végül az állatmenhelynek sikerült gazdit találnia egy, a Facebookon közzétett és több ezer megosztást kapó hirdetésnek köszönhetően.

A husky-k méltóságteljesen kinéző állatok, és nem tudom, én miért nem nézek ki úgy, mint ők. Azt kívánom, bárcsak szép lehetnék, hogy egyszer valaki engem akarjon a kutyájának

– állt a hirdetésben.

Jubilee az új családjával

Az állatmenhely folyamatosan hangsúlyozta, hogy Jubilee furcsa kinézete ellenére teljesen egészséges és eleven kutyus. Úgy tudni, hogy számtalan érdeklődő jelentkezett az örökbe fogadást illetően, végül egy olyan családhoz került, amely már korábban is magához vett több állatot a menhelyről.

(Borító: boredpanda.com, Fotók: nypost.com)

https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/89199/pics/lead_800x600.jpg
állatmenhely,husky,kutya,örökbefogadás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?