Blogolj!

Vérebbel szelfizni veszélyes


Negyven öltéssel kellett összevarrni annak az argentin lánynak az arcát, aki egy elzászi kutyát ölelve szerette volna megörökíteni magát az utókor számára.

Fotó: Twitter

Gyakran hallani arról, milyen veszélyeket rejteget magába a meggondolatlan szelfizgetés. Nem egy extrém szelfikirály lelte már halálát azért, mert a legkülönlegesebb helyeken vagy szituációkban szeretett volna lőni magáról egy képet.

A tizenhét éves argentin Lara Sanson szelfije végül nem bizonyult végzetesnek, de élete végéig viselheti az arcán Kentai névre hallgató elzászi kutyája harapásnyomát. A lány úgy szeretett volna képet készíteni a négylábúval, hogy közben átöleli, ám a kutya minden bizonnyal orv hátbatámadásnak érzékelte Lara közeledését. Amikor Lara közelebb hajolt Kentai buksijához, a kutya már annyira feszélyezve érezte magát, hogy alaposan beleharapott a lány arcába, de a szájpadlása is megsérült a támadás közben.

Lara ezután két órát töltött a műtőben és 40 öltéssel kellett összevarrni sebesüléseit. A Sun beszámolója szerint a lánynak fogalma sincs, miért harapta meg kutyája, de köszöni szépen, már sokkal jobban van.

Címkék: kutya
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/89031/pics/lead_800x600.jpg
kutya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?