Blogolj!

Hét világ, egy bolygó - Attenborough és a BBC újabb varázslata


Nem régen megjelent David Attenborough új természetvédelmi sorozatának előzetese. A "Seven Worlds, One Planet (Hét világ, egy bolygó)" nevű széria azt fogja bemutatni, hogyan fejlődött a hét kontinens élővilága az idők során, kiemelve az egyes területeken őshonos állat- és növényfajokat.

A nemrég megjelent előzetes szövegéből kiderül, hogy a szériában helyet kap majd minden kontinens sajátos élővilága Dél-Amerika színes paradicsomától Afrika sivatagjáig. Az alkotók azt ígérik, olyan mélységekben mutatják be az állatok és növények világát az egyes kontinenseken, hogy a nézők meg fognak lepődni. A Seven Worlds: One Planet ugyanis egy olyan szemet felnyitó utazás a világ körül, amiről eddig csak gondoltuk, hogy ismerjük.

A sorozathoz egy roppant látványos trailer készült, amelyben lenyűgöző felvételek váltakoznak, és persze Sir David Attenborough is megjelenik benne. A háttérben nem más, mint a világhírű énekesnő, Sia énekel, a zenét pedig Hans Zimmer szerezte. Az "Out There" című dal direkt ehhez a sorozathoz készült.

Sir David Attenborough már több sorozatot is készített a BBC-vel közösen, melyek mindegyike igazi csoda, és nem csak a természetfilmek szerelmeseinek.

https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/82580/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?