Blogolj!

A medve Kanadában sem játék


Egy kanadai férfi hegyi kerékpáros túrája valóságos véres összecsapássá változott, amikor meg kellett küzdenie egy megvadult grizzly medvével. Szerencséjének és kitartásának köszönhetően felülkerekedett.

Fotó: Pixabay

A 45 éves férfire hegyi kerékpározás közben támadt rá a grizzly, azt nem tudni, miért. A férfi először kerékpárját igyekezett a teste és a medve karmai közé passzírozni, miközben egy bottal próbálta magától távol tartani a megvadult bundást, ám a kísérlet kudarcba fulladt, a medve pedig tizenöt méteren keresztül hurcolta, majd egy gödörbe dobta.

Az állat itt nekiesett a férfi combjának, mire a férfi egy zsebkéssel nyakon szúrta a felbőszült medvét, aki ennek hatására feladta a küzdelmet és elmenekült. Nem mehetett sokáig, hiszen a vadőrök nem sokkal később megtalálták és ki is lőtték agresszív viselkedése miatt.

A megtámadott kerékpáros sok vért veszített a támadás során, de még volt annyi lélekjelenléte, hogy nyomókötést rakjon sebeire és elkerékpározzon a legközelebbi táborig, ami hét kilométerre volt a támadás helyszínétől. A táborban aztán ellátták és kórházba szállították.

Címkék: medve, medvetámadás
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/82307/pics/lead_800x600.jpg
medve,medvetámadás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?