Blogolj!

Rendőrök védik a kegyetlen kutyagyilkost


A 68 éves balotaszállási nő hétfőn reggel különös kegyetlenséggel ölte meg kutyáját, azóta rengetegen vennének elégtételt rajta.

A rendőrség hétfőn állította elő és hallgatta ki gyanúsítottként azt a balotaszállási asszonyt, aki kutyáját egy bálamadzaggal a kocsija után kötötte és elindult a gépjárművel. A csúnyán megkínzott állat eleinte még szaladt az autó után, de később már nem tudta tartani a sebességet és elesett, a nő viszont hosszú métereken keresztül húzta még a kocsival a magatehetetlen állatot.

A kutya belepusztult sérüléseibe, az esetről készült felvétel elárasztották a Facebookot, azóta pedig rengetegen álltak ki a kegyetlen állatkínzás ellen. A nő tanyája azóta valóságos zarándokhellyé vált a kegyetlenség óta, a Blikk arról számolt be, hogy polgárőrök és rendőrök védik a házát, nehogy valaki erőszakos bosszút álljon rajta.

A környékbeliek szerint bárki szívesen megcsinálná az asszonnyal azt, amit a kutyájával tett, a felvételt készítő férfi fel is jelentette a nőt állatkínzásért, valóságos lincshangulat alakult ki a településen. A videóból kiderült, a nő azért kötötte a kutyáját büntetésből az autó után, mert az megszökött és egy kilométeren keresztül húzta maga után.

Címkék: állatkínzás
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/82259/pics/lead_800x600.jpg
állatkínzás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?