Blogolj!

Saját kutyái ették meg a remetét


A kutya az ember legjobb barátja, tartja a mondás, de ez csak akkor igaz, ha ez a barátság kölcsönös. Ebbe a képletbe került most egy kis hiba, ugyanis gyakorlatilag teljesen felfalták a kutyái azt a kansasi férfit, akinek eltűnését hozzátartozói még májusban jelezték a hatóságoknak. A remeteéletet választó 57 éves Freddie Mack 18 keverék kutyával tengette napjait, ám az állatok ruhástul, hajastul tüntették el a férfit, csak néhány csontot hagyva hátra.

Fotó: Johnson County Sheriff's Office

Aaron Pitts, a Johnson megyei seriff hivatalának illetékese szerint a férfi kedvelte és jól tartotta a kutyáit, tehát szó nincs arról, hogy a négylábúak bosszúból tették volna el láb alól. Két éve például mikor kórházba került, a seriffnél érdeklődött telefonon, hogy jól vannak-e a kutyák. 

A férfi eltűnését májusban jelezték a hozzátartozói azzal, hogy április óta nem adott életjelet magáról. A bejelentése után azonnal a helyszínre mentek a rendőrök, de nem találtak semmit, és a helyszínen nem is keresték tovább a férfit. Később azonban visszatértek a házhoz, és akkor vették észre, hogy a kutyák ürülékében emberi hajszálak, ruhadarabok és csont is feltűnik.

Ettől persze kezdett gyanús lenni a dolog, a szakértők a csontból és a kutyák ürülékéből mintát vettek, DNS-tesztnek vetették alá, ezekből kiderült, hogy tényleg a férfiről van szó. A seriff azt mondta, eddig sosem hallottak még olyanról, hogy valakit szőröstül bőröstül felfaltak volna a kutyái.

A férfinak amúgy komoly egészségügyi problémái voltak, ezért egyelőre nem tisztázott, hogy meghalt, és utána ették-e meg a kutyák, vagy a kutyák ölték meg a férfit. Merthogy a négylábúak nem voltak túl barátságosak, a falkából kettőt a saját társai öltek meg, a többit pedig ki kellett iktatni, mert túl agresszívak voltak. Csupán hármat tudtak örökbe adni közülük. 

https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/75858/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?