hirdetés
Blogolj!

Újabb elképesztő embertelen állatkínzás


  

Amikor az ember azt hiszi, hogy már mindent hallott és látott, annyi tragédiával és kegyetlenséggel találkozunk sajnos nap mint nap, akkor egyszercsak szembe jön egy hír, amitől tényleg nem jut szóhoz, annyira fáj még olvasni is és annyira letaglózó…

  

Az mti közlése szerint állatkínzás miatt emeltek vádat egy nő ellen Zala megyében, aki baltával agyonverte hét kölyökkutyáját, majd az állatok tetemét felgyújtotta.

  

Pirger Csaba, a  a Zala Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy az egyedül élő 64 éves szentliszlói nő öt éve tartott egy keverék nőstény kutyát. Az asszony havonta 44 ezer forintból munkanélküliként élt. Nem jutott pénze kutyájának ivartalanítására, ezért a párzási időszakban igyekezett elzárva tartani. Ennek ellenére idén tavasszal a kutya vemhes lett, majd hét kölyköt hozott a világra az udvari fészerben.

 

A nő úgy döntött, hogy elpusztítja az egynapos kölyköket, ezért – alkohol fogyasztását követően –  egy virágföldes zsákba tette az állatokat, majd egy baltával addig ütötte őket, amíg azok már nem adtak többé életjelet. A kölykök tetemét tartalmazó zsákot ezután fűrészporral, újságpapírral befedte, lelocsolta benzinnel és meggyújtotta.

    

A Nagykanizsai Járási Ügyészség állatkínzás bűntette miatt emelt vádat a nő ellen.

 

Nincsenek szavak…

 

  

fotó: pixabay

Címkék: állatkínzás, kutya
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/63916/pics/lead_800x600.jpg
állatkínzás,kutya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?