Két új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon
A koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma egy fővel, 589-re emelkedett.
Blogolj!

Pöttöm kutyusok életét mentette meg a szabadnapos rendőr


A szabadnapos hekus éppen saját kutyáját sétáltatta vasárnap délelőtt Barcson, amikor a Rinya patak partján egy gyanúsan viselkedő férfira lett figyelmes.

Fotó: police.hu

Két egyhónapos kiskutya életét mentette meg Kecskeméti Gábor, a Barcsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának alezredes vezetője és kislánya vasárnap - számolt be róla a police.hu. A szabadnapját töltő rendőr saját kutyusa sétáltatása közben vett észre egy férfit, aki a Rinya patak partján figyelt valamit a vízben. Mint kiderült, két, a víz fogságából keservesen menekülni igyekvő kutyust kémlelt, amelyek állítása szerint a sajátjai és sétáltatás közben pottyantak a vízbe. A két kisállat a patak növényzetében próbált megkapaszkodni és a víz felszínén maradni. Kecskeméti Gábor egy pillanatig sem hezitált, azonnal hazafutott egy merítőhálóért, majd kislánya segítségével kimentette a pórul járt jószágokat.

Az alezredes azonnal értesítette a helyi állatmentőket, akik menhelyre szállították a kutyákat, s mivel erős a gyanúja annak, hogy a saját gazdájuk dobta be az állatokat a vízbe, a Barcsi Rendőrkapitányság állatkínzás vétsége miatt eljárást indított a férfi ellen.

https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/63892/pics/lead_800x600.jpg
állatkínzás,állatmentés,kutya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?