Blogolj!

Parfümmel vetettek véget a sorozatgyilkos tigrismama garázdálkodásának


Egy anyatigris és két kölyke tartott rettegésben egy indiai falut, tizenhárom embert téptek szét közös erővel.

Fotó: Pixabay

Két évig terrorizálta egy indiai falu lakosságát egy nőstény tigris és két kölyke, mielőtt az anyát lelőtték volna Borati kzelében, ahol a lakók jelentették be a tigris jelenlétét. A vadmacskák tizenhárom ember életét oltották ki ez idő alatt, annak ellenére, hogy a hatóságok éjt nappallá téve őrködtek a környékbeli fákon és háztetőkön.

Gyakorlatilag mindent bevetettek annak érdekében, hogy megpróbálják lépre csalni a gyilkos családot, szakértők egy csoportja például egy Calvin Klein-parfümöt is bevetett, amely olyan feromont tartalmaz, ami alkalmas lehet nagymacskák bevonzására.

Bár különböző aktivista csoportok többször is tüntettek azért, hogy ne öljék meg az állatokat, végül a járőröknek nem volt más választása, egy razzia során ugyanis sikerült bekeríteni a nőstény tigrist, amely azonban az altatólövedéktől nem terült el és befogói felé kezdett futni.

A Föld tigriseinek 60 százaléka él Indiában, jelentős részük az indiai állam által védett területeken, de akadnak olyan egyedek is - mint a leterített vad - amely ezeken a területeken kívül garázdálkodik.

Címkék: tigris
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/63503/pics/lead_800x600.jpg
tigris
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?