Blogolj!

A fiúk, akik kimentik a kutyust a boa halálos szorításából


  

Úgy tűnik, óriási szerencséje volt a kutyusnak, a srácok pedig hősök lettek.

 

Újabb drámai mentést láthatunk, bár itt a támadó is egy állat. Az előzményeket nem tudjuk, de úgy tűnik, óriási szerencséje volt a kutyusnak, a srácok pedig hősök lettek. Először bottal próbálják meg kiszabadítani a kutyát a boa „öleléséből”, amikor azonban rájönnek , hogy az hasztalan, puszta kézzel igyekeznek enyhíteni a szorításon.

 

Én nem szeretem a kígyókat, de ezt a példányt azért sajnálom kicsit és valószínűleg semmi keresnivalója nem volt ott, ahol kiszemelte a kutyát vacsorára. Szerencsére mindkét állat túlélte az incidenst a videó tanulsága szerint. Majdnem teljes a happy end! A srácok mindenesetre nem szívbajosak, talán nem először kerülnek hasonló helyzetbe?

 

A kínai közösségi médiában jelent meg a drámai videó, világhírű viszont úgy lett, hogy a SkyNews megosztotta a honlapján és Twitter csatornáján is.. 

  

Sky News on Twitter

Dramatic footage shared on Chinese media shows three boys desperately trying to save a dog caught in a snake's death grip. For this and more videos, head here: https://t.co/iOm40v5pVT https://t.co/Pz39Os5SZ2


 

  

Címkék: kutya, óriáskígyó
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/60624/pics/lead_800x600.png
kutya,óriáskígyó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?