Blogolj!

Egy szobába zsúfoltak és ketrecekbe zártak közel száz tacskót Barcson


És már megint itt tartunk. Itt egy újabb gyökér, aki állatokat nyomorgat. Most éppen Barcson. De bárhol lehetnénk, szinte minden napra jut egy ilyen agybeteg garázdaság, amiből őszintén szólva most már kezd nagyon elegem lenni.

Fotó: police.hu

Kilencvenkét tacskó jött úgy a világra, hogy egy jobb sorsban reménykedett, aztán ennek az idióta barcsi állatnak - a szó nem is megfelelő, mert sértő az állatvilágra nézve - szóval ennek a selejtnek a kezébe került az életük, s ha nincs az Állatmentő Szolgálat Alapítvány, ki tudja mi történik velük. Még egyszer mondom, közel száz kis kutyus. Ez a barom meg egyetlen szobába zsúfolta be szegény kis állatokat, s ha mindez nem lenne elég, még ketrecbe is gyömöszölte őket.


Meddig mehet ez így? Mikor szűnik már meg ez az embertelen gyalázat? Mikor rettennek már el ezek a degeneráltak attól, hogy ilyet és ehhez hasonló dolgot tegyenek? Nem értem. Szerencsére a rendőrök lefoglalták a chippel nem rendelkező, azonosító és okmányok nélkül tengődő kutyusokat, az illetékes Állategészségügyi Állomás pedig segédkezett az elszállításukban.

Ők most megúszták, de nem minden kisállat ilyen szerencsés. Elég volt az állatkínzásból, egyszer s mindörökre!

Fotók: police.hu

Címkék: állatkínzás, kutya
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/58246/pics/lead_800x600.jpg
állatkínzás,kutya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?