hirdetés
Blogolj!

Szamárságokat beszélnek a kairói állatkertben?


Egy tizennyolc éves fiú buktatta le az állatparkot, ám ők mégis kötik az ebet a karóhoz. Pardon, a zebrát a karámhoz. Karámba. Valamelyik jó osszátok be magatoknak.

Fotó: Facebook

Szélvész sebességgel terjed az interneten az a néhány fotó, amelyet a 18 éves Mahmoud Sarhan töltött fel közösségi oldalára. A képen a fiú és egy zebra látható. Csakhogy az állat icipicit nyomdahibásra sikeredett és csíkjai nagyon gyanúsan elmázgálódtak az arcán, de a füleivel is akadnak kisebb-nagyobb gondok. Sarhan addig-addig elmélkedett az állat furcsa vonásain, mígnem rájött a turpisságra.

A kairói állatkertnek ugyanis vélhetően nem sikerült zebrát vásárolnia, vagy csak nem szerették volna magányosságra utalni szegény kis jószágot, ezért egy szamarat ruháztak fel csíkokkal és csoportosították át a zebrák karámjába.


Az állatkert elutasította a vádakat, szerintük az állat igenis egy zebra, de Alex Adams, a Coloradói Egyetem vadvilággal foglalkozó biológusa és kutatója úgy fogalmazott, kétség sem férhet hozzá, hogy ez a jószág minden, csak éppen nem zebra.

"A zebrák csíkjai mindig jól behatárolhatóak, sosem mosódnak el és bár vannak kisméretű fajok közöttük, de sosem ilyen kis termetűek"

- mondta a biológus a The Independentnek.

"Ezen felül a füleik kerekek, nem hosszúak és hegyesek, és természetesen a zebráknak fekete a pofája, megválaszolva ezzel az ősrégi kérdést, hogy ők tulajdonképpen feketék fehér csíkokkal."

Azt még mondjuk el tudjuk képzelni, hogy ez az állatka egy zebra és egy szamár közös szerelemgyermeke, de ez a teória aligha állja meg a helyét.

Címkék: állatkert, szamár, zebra
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/56213/pics/lead_800x600.jpg
állatkert,szamár,zebra
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?