hirdetés
Blogolj!

(18+) Véresre verték egymást a kutyák Mohácson, de nem önszántukból


Most már tényleg ideje lenne valakinek elmagyaráznia néhány agyatlan vadbaromnak, hogy a kutya nem játékszer. Pláne így nem.

Illusztráció

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységei vasárnap ütöttek rajta egy mohácsi vágóhídon tartott tiltott állatviadal résztvevőin. Az elkövetők két kutyát hergeltek fel egymás ellen, majd eresztették őket össze, az állatokat több sérüléssel találták meg. Szerencsére a helyszínre érkező állatorvos azonnal ellátta az ebeket, majd a rendőrök intézkedtek biztonságos elhelyezésükről is.

Az illegális kutyaviadal szervezése miatt négy férfit fogtak el a helyszínen, további hatot és egy nőt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A rendőrök végül a viadal résztvevői közül három férfit gyanúsítottak meg bűncselekmény elkövetésével, köztük a két kutya gazdáját is.

Na már most, egy fair világban az lenne a méltó büntetésük, hogy bezárják őket a rácsok mögé - ahogy ez remélhetőleg meg is fog történni - és egymásnak eresztik őket úgy, ahogy ők tették állataikkal. Undorító egy látvány lenne, amikor kötelező módon péppé verik egymást mind az ókori gladiátorok, de ebben az esetben legalább érvényesülne a régi közmondás megújított változata: fogat fogért, emberverést kutyaverésért.

Címkék: állatkínzás, kutya
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/56037/pics/lead_800x600.jpg
állatkínzás,kutya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?