hirdetés
Blogolj!

Alávaló gyökerek! Forró autóba zárták a kutyákat! (videó)


A halál torkából mentették ki a magukra hagyott négylábúakat: megrendítő videót mutatott be a rendőrség.

Fotó: illusztráció

Az alábbi drámai képsorok tökéletesen bizonyítják, hogy egynémely embertársunk a legszörnyűbb, embertelen gazságokra is képes, még leghűségesebb társát, a kutyát sem kíméli, amikor szörnyetegesdihez támad kedve.

A felvételeken a rend hős őrei a halál torkából mentenek ki olyan ebeket, melyeket a „gazdáiknak” csúfolt állatkínzóik levegő és víz nélkül hagytak a kánikulában, az égetően felforrósodott autóikban.

Ha a szívtelen szemétládákon múlik, ezek a kutyák már nem élnének. A hasonló esetek többsége sajnos borzasztó tragédiával végződik. A jóérzésű ember fájdalmára pedig az sem gyógyír, hogy a rohadék állatkínzó adott esetben – mondom, adott esetben... – elnyeri méltó büntetésén. Mondjuk egy kis hűsöléssel.

Fontos tudni, hogy a hőségben a bezárt járműben magára hagyott kutyának már 10(!) perc is elég ahhoz, hogy visszafordíthatatlan károsodás következzen be, ami az állat halálhoz is vezethet. Egy forró napon, 30 fokos melegben ennyi idő alatt 70 fokosra forrósodik az autó belseje. A kutyának ez kínszenvedés, hiszen ő csak lihegéssel tudja hűteni magát így, akár perceken belül hőgutát kaphat, és elpusztulhat!

A prágai egyenruhások beavatkozásai happy enddel zárultak. De Önök, kedves olvasók, ne feledjék, se állatot, se gyereket nem szabad az autóban hagyni, még percekre sem!!!

https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/55724/pics/lead_800x600.jpg
állatkínzás,állatmentés,kutya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?