hirdetés
Blogolj!

(18+) Dühből mészároltak le közel 300 krokodilt egy indonéziai farmon


Egy nyugat-pápuai tenyésztő farmon ejtett halálos sebeket egy indonéz férfin a veszélyes hüllő, a feldühödött helyiek majd 300 fajtársán vettek vérbosszút.

Nyugat-Pápua tartomány egy krokodiltenyésztő farmján késekkel, kalapácsokkal és ütőkkel felfegyverzett emberek mészároltak 292 krokodilt, egymásra dobált véres tetemeik képeit az Antara indonéz hírügynökség tette közzé - számolt be róla az MTI.

Fotó: Antara Photo

A véres leszámolást egy 48 éves férfi halála válthatta ki, aki füvet szedett az állatoknak, amikor egy hüllő rátámadt. Az áldozat szombati temetése után a helybeliek behatoltak a farmra és lemészárolták a krokodilokat.

A telep 2013-ban kapott engedélyt, hogy védett bordás és új-guineai krokodilokat tenyésszen a fajok megőrzése és néhány állat leölése, továbbá hasznosítása céljából. Az engedély kikötötte, hogy a farm működése nem zavarhatja a helybeliek életét, ezt a kikötést sérthette meg a gyilkos krokodil.

Ismét győzött tehát az emberi felsőbbrendűség, mondjuk az elég érdekes felvetés, mi lenne ha, minden állat vérbosszút állna rajtunk, amikor egy fajtársukat megöljük. Mondjuk akkor már nem lenne emberiség.

Címkék: gyilkosság, krokodil
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/55698/pics/lead_800x600.jpg
gyilkosság,krokodil
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?