Blogolj!

Bestiális állatkínzást hajtott végre egy amerikai tanár


Gusztustalan, bicskanyitogató állatkínzást követett el egy idahói tanár az Egyesült Államokban. Tettének súlyosságát fokozza, hogy mindezt tanítványai szeme láttára tette. Hát elment ennek a józan esze?

Fotó: Thinkstock

Az oktatási intézmények - az óvoda, az általános iskola, a gimnázium, az egyetem - elképesztően fontos és nagy szerepet játszanak személyiségünk, életszemléletünk fejlődésében, ezért vagyunk különösen hálásak, ha egy arra érdemes, széles látókörű pedagógustól tanulhatjuk meg a nagybetűs élet csínját-bínját. A teher viszont óriási a pedagógusok vállán, mert elég egy rossz mondat, egy rossz mozdulat és máris bestiális tettekre sarkalljuk a tudatlan lurkókat.

Egy idahói gimnáziumi tanár elméjéből valószínűleg minden becsület, tisztesség és jóindulat távozott akkor, amikor tanítványai szeme láttára etetett meg egy beteg kiskutyát egy aligátorteknőssel. Egy ilyen teknős akár félméteresre is megnőhet és könnyedén harapja le egy ember ujját, de akár keményebb tárgyakat is átharap. Az agyatlan pedagógus tettét több szülő is jelentette, a gyilkos teknőst pedig a hatóságok lefoglalták, s mivel Idaho államban nem őshonos faj, végeztek vele.

A megrázó aktust végrehajtató férfit akár fél év börtönnel és 5000 dolláros büntetéssel is sújthatják, de a legnagyobb elégtétel az lenne, hogy ha majd megbetegszik, megetetik egy aligátorteknőssel. Hát elment ennek a józan esze?

Címkék: állatkínzás
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/53494/pics/lead_800x600.jpg
állatkínzás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?