Blogolj!

Tiszafüreden nyílik Kelet-Magyarország első kutyabarát fürdője


Egy gazdi egyszerre három kutyust vihet fürdetni májustól az ingyenes kutyabarát strandra. Ez lesz az első ilyen jellegű fürdő az ország keleti részében.

Fotó: kutyabarat.hu

Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere szerint jogos elvárás, hogy a nyári turisztikai szezonban a közkedvelt üdülőhelyekre a kutyabarátok magukkal vihessék négylábú kedvenceiket, a kutyák pedig fürödhessenek a nagy melegben, ennek apropóján fogalmazódott meg a tiszafüredi kutyabarát fürdő létrehozásának ötlete is. A Morotva Kerékpáros Pihenőpark előtti tiszai holtágnál kialakított kutyastrand május elsején nyitja meg kapuit a látogatók előtt, ahová minden gazdi három kutyust vihet majd egyszerre pancsolni, amennyiben az állatok rendelkeznek érvényes oltási igazolvánnyal.

A belépés ingyenes lesz a 120-150 méter hosszú partszakaszon - az emberek strandja mellett - kialakított, kutyafürdetésre alkalmas szabad strandra, amelyhez 1000-1500 négyzetméteres nagyságú zöld területet is kijelöltek az állatoknak. Ezzel megszűnnek azok a korábbi viták, amelyek a fürdőzők és a kutyások között alakultak ki esetenként a négylábúak jelenléte miatt a strandon.

Címkék: kutya
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/51884/pics/lead_800x600.jpg
kutya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?