Blogolj!

Megölt egy kengurut Kínában az emberi gyarlóság


A dél-kínai állatkert látogatói azért dobálták meg az erszényeseket mert azok nem voltak hajlandóak ugrálni.

Fotó: hvg.hu

Az ember mindig is szerette fitogtatni felsőbbrendűségét az állatokkal szemben. Leginkább úgy, hogy igazságtalan erőfölényét kihasználva halomra mészárolta őket. A huszonegyedik századba fordulva persze már sokkal kifinomultabb módszerekhez folyamodunk, nem okoz örömet nekünk csökött agyúaknak a szimpla vérengzés, kínozzuk, sőt egyenesen megalázzuk az élővilág általunk alsóbbrendűnek vélt élőlényeit, ahogy az tették egy dél-kínai állatkert látogatói is.

Ezek a primitív bunkók egy állatkertben élő kenguru párost szerettek volna rávenni arra, hogy ugráljanak - ugye a primitívség már kimerül abban, hogy a kenguru mint fogalom egyenlő az ugrálással - ám az Ausztráliában őshonos erszényeseknek nem állt szándékában az arrogáns parazitákat szórakoztatni.

Erre válaszul a primitív bunkók kővel kezdték el dobálni az az állatokat, az egyik erszényesnek pedig súlyosan megsérült az incidens során a veséje, hogy belehalt sérüléseibe. A másik kenguru is megsérült, de szerencsére neki nem kellett az életével fizetnie a hidegvérű gyilkosságért. Ennek méltó büntetése csak az lehet, hogy a delikvenseket állítjuk a karám másik oldalára és megszórjuk őket is egy adag kővel.

Címkék: állatkínzás
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/51556/pics/lead_800x600.jpg
állatkínzás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?