Blogolj!

Cuki kislány cuki cicája kerestetik!


Merőben új módjával találkoztunk az elveszett kedvenceket hirdető kis plakátoknak.

Sajnos a módszer egyelőre nem tűnik különösen célravezetőnek, legalábbis abból a szempontból, hogy már két hete nem találják Kókuszt. Ellenben a „körözési képe” már a Borsonline.hu, Délmagyar.hu és Kisalföld.hu oldalakon is megjelent.

 

A cicus Békéscsabán él, ott tűnt el, családja természetesen nagyon hiányolja. Gondolom, mindannyian el tudjuk képzelni a kétségbeesésüket. Fanni, a kislány is mindenképp ki szerette volna venni a részét a plakátok elkészítésében, azonban amikor kiderül, hogy a Kókuszt ábrázoló fotók elvesztek, nagyon kreatív módszerhez folyamodott.

 

Nemcsak a plakát szövegét írta ő maga, de le is rajzolta a cicáját, valószínűleg új kategóriát teremtve ezzel a fantomképek műfajában. Ezt a felhívást sokszorosította azután a család. 

 

Hasonlóan néz ki Kókusz, csak barna a szeme. Fotó: Borsonline

  

– Nagyon hiányzik nekünk, gyönyörű, nagy, fehér macska. Reméljük, még életben van, két hét alatt még enni sem tért haza.

– mondta a Borsnak Fanni keresztanyja, Tímea, aki nagyon aggódik Kókuszért. Sajnos még senki sem jelezte, hogy találkozott volna a szökevény cicával.

 

Az állatvédők figyelmeztetnek az aktualitásra: tavasszal, a párzási időszakban a kandúrok kilométerekről kiszagolják a tüzelő nőstényeket, így aztán kedvenceink gyakran éreznek késztetést biztonságos otthonuk elhagyására.

 

Reméljük, hogy Kókusz is épségben előkerül!

Szívesebben adnánk hírt Fanni és a család öröméről.

Címkék: cica, cuki
https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/51535/pics/lead_800x600.jpg
cica,cuki
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?