hirdetés
Blogolj!

Illegális fegyverrel lőttek agyon egy kutyát Zala megyében


Mindig is elleneztem a fegyvertartást és az erőszakot, pontosan azért, mert vannak olyan vadbarmok, akik képtelenek megérteni, mikor lőhetnek és mikor nem.

Fotó: police.hu

A Zala megyei rendőrök vasárnap este értek tetten egy gutorföldi férfit, aki a nyílt utcán lőtt rá egy kutyára. Az állat olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy nem sokkal ezután elpusztult. Mint kiderült, a 83 éves férfi korábban egy borzot is levadászott engedély nélkül tartott lőfegyverével - ebből "természetesen" több is akadt neki - a gyilkos eszközt pedig telkén lévő tyúkóljában próbálta elrejteni a hatóságok elől.

A rendőrség három engedély nélküli lőfegyvert és több mint 700 darab lőszert foglalt le, a bácsit pedig a lőfegyverrel való visszaélés vádján túl, orvvadászat és állatkínzás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, de az eljárás további részében szabadlábon védekezhet.

Arról nem szól a fáma, hogy miért lőtt rá a kutyára, de a leginkább elképzelhető forgatókönyv, hogy egy vadnyugati sztoriba képzelte magát, az állatok pedig a megtestesült gonoszt játszották tévképzeteiben. Mert más magyarázat nem lehet erre a cselekedetre.

https://azallatisember.blogstar.hu/./pages/azallatisember/contents/blog/51308/pics/lead_800x600.jpg
állatkínzás,orvvadászat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?